اختار اللغة


SİLİKON LAMBA CONTALARI

Silikon lamba contaları elektronik lambaların ve parçaların yağmurdan veya diğer şartlardan zarar görmemesi için sızdırmazlık elemanı olarak kullanılır.

Bu contalar IP65, IP66, IP67, IP68 sertifikalarına uygun olarak firmamız üretimini yapmaktadır.

IP65; Fışkıran Suya Karşı Korumalıdır. IP65 sertifikasına uygun olan contalar kullanıldığında cihazda contanın kullanıldığı yerine gelen su fışkırmaları cihaza zarar vermez.
Örneğin: Dış kısmı aydınlatmak için kullanılan aydınlatmalarda IP 65 sertifikasına göre üretilen contalar kullanılmalıdır. Çünkü yağmur damlaları vs. ıslanmalarda gelen su damlaları cihaza zarar vermeyecektir.

IP66; Güçlü su fışkırmalarına karşı korumalıdır. IP66 sertifikasına uygun olan contalar kullanıldığında cihazda contanın kullanıldığı yerine gelen kuvvetli su fışkırmaları cihaza zarar vermez.
Örneğin: Bahçe veya dış bir alanı aydınlatacak lambalarda IP66 sertifikasına uygun contalar kullanılmalı. Aksi halde Bahçeyi sulamak için su açıldığında su fışkırması olacağı için lambaya zarar verebilir.

IP67; Geçici olarak suya batırılan elektronik parçalar için suya karşı korumalıdır. IP67 sertifikasına uygun olan contalar kullanıldığında cihazda contanın kullanıldığı yerinden suya batırıldığında su cihaza zarar vermez.

IP68; Sürekli olarak suya batırılmanın etkilerine karşı korumalıdır. Sürekli olarak suyun içinde olan elektronik parçalar için suya karşı korumalıdır. IP68 sertifikasına uygun olan contalar kullanıldığında suyun içinde olan elektronik parçalar için su ve basıncın lambaya veya elektronik parçaya yaptığı baskı lambaya zarar vermez.
Örneğin: Havuzların içinde kullanılan lambalar. IP68 sertifikasına uygun olarak üretilen contaların kullanılması gerekir. Aksi halde cihaz bozulacaktır.

IP65, IP66, IP67, IP68 sertifikalarına uygun contalar Kalıcı CONTA LTD.ŞTİ. olarak kendi imalat alanımızda istediğiniz ölçülere uygun olarak silikon conta ve diğer conta çeşitlerinin üretimi yapılabilmektedir.


Sipariş ve Fiyat Bilgisi İçin: info@kaliciconta.com.tr 
Tel: 
+90 (212) 249 75 49